King of Trout ! Spearhead Ryuki familien. Vi ser på flyt modellene.

Og denge spesial 10 gram kobber og rød etter ørreten er vi verdens mestere i og som en god nummer to kommer vel spinnere. Når vi dorger (tenker ikke på store trollingbåter) så er vi litt mer vågale. Konvoi (markdrag) brukes mye, wobblere brukes mye og Tasmanien er også en favoritt for mange.  På wobblersiden ønsker vi først og fremst flyt og det finnes det i spearhhead Ryuki familien.  De er ikke like mange som i synk, men 4 fine varianter finnes det. 2×5 cm og 2×7 cm En vanlig flyt og en MDF medium djup flyter. Dette er wobblere som er fantastiske og spinnfiske og dorge med.  MDF brukes som sink modellen mye i elv, da det «graver» seg ned i de strie strømmen. Men den er også perfekt til spinnfiske og dorging etter ørret. Nå er det mange som oter i Norge og man skal ikke være redd for å sette på en wobbler eller to. De litt større ørretene har ofte små fisk på menyen.

Farger 
Det er noen fantastisk naturtro farger. Jeg vil spesielt dra fra ayu, Komochi Wagasagi, ghost minnow. Av andre litt kilne fargene så synes jeg Itou RB og Wagasagi ser spennende ut. Yamame serien er også knallfine. Da ble det vel alle da.

SPEARHEAD RYUKI 50F dykker ned til rundt 60 cm

Floater for a natural approach in tough conditions

It is absolutely imperative to have a floating model in your lure box to tackle the complex current in the head waters and small streams near the big boulders, counter currents and in the main flow. The Spearhead Ryuki 50F is a highly responsive floating model loaded with a fixed weight and an outline which gives the lure ample buoyancy. Anglers will be able to trace a more naturalistic line through its soft landing and water grabbing ability in the strong currents. It responds well to the anglers rod work and will mesmerize the spooked trout not only with an up-cross approach but also down-cross cast.

SPEARHEAD RYUKI 50MDF dykker ned ca til 100cm

Trace the range smoothly with the medium deep diver

The new addition to the global standard trout series, Ryuki MDF, employs a magnet-assisted weight system guaranteeing the maximum cast performance.

Once reaching the water, the ball bearing suspends next to the magnet stabilizing the swim performance and balancing it out to correspond to a strongly complex flow of the main stream. The action initiation of Ryuki MDF is fast and is capable of staging consecutive twitching with rod work, within a short distance.

SPEARHEAD RYUKI 70F dykker ned til ca 70 cm

The joy of synchronizing the lure with the flow

The Spearhead Ryuki 70F has been loaded with a magnet detaching moving weight system to search a vast area with its great castability. It is also equipped with a swimming response that will not be overcome by the strong and fast currents, giving a great opportunity for anglers to fish the shallow areas.

Anglers will be able to experience the joys of total control of the lure by blending it into the flow of the stream, captivating the aggressive trout and salmon in their peak.

SPEARHEAD RYUKI 70MDF dykker ned til ca 120cm

Trace the range smoothly with the medium deep diver

The new addition to the global standard trout series, Ryuki MDF, employs a magnet-assisted weight system guaranteeing the maximum cast performance.

Once reaching the water, the ball bearing suspends next to the magnet stabilizing the swim performance and balancing it out to correspond to a strongly complex flow of the main stream. The action initiation of Ryuki MDF is fast and is capable of staging consecutive twitching with rod work, within a short distance.

Her er litt forskjellige snutter som man kan se på.
Jeg har skrevet om ørret, men disse synk modellene skal uten tvil testes under abborfiske.
Er sikker på at de virkelig kan levere bra. Det er fryktelig mye og glede seg til.

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here