Isfiskesesongen har for fullt startet.

Isfiskesesongen har for fullt startet her i Elverum området. I helga var det pluss grader, noe som resulterte til overvann. Overvann kan gjøre det litt vanskeligere å fiske, men det er vanligvis ikke et stort problem. Heldigvis var det kun 1 cm med overvann så da gikk det greit. I helgen skulle jeg fiske med en kompis, Sander heter han. Han fisker vanligvis ørret og røye, dessverre(:

Sander Paulsen

En gang i blant kom det en person forbi og tok bilde av oss. De synes det var kult, fordi det så ut som at vi gikk på vannet.

På bildet under kan du godt se at overvannet rant tilbake i hullet, og sånn fortsatte det hele dagen. Noe som gjorde at det var vanskeligere å vite om man hadde fisk på. Ettersom at det vibrerte på stanga hele tiden.

Ble ikke noe voldsomt med fisk denne dagen. Men et par brasmer, mort og abbor ble det.

Neste dag tok vi turen til en liten innsjø, ganske lik den vi var på første dagen. Men her går det rykter om stor abbor, ja det har faktisk blitt tatt 2+ abbor her.

Det var dårlig vær hele dagen, men vi fikk fisk så da gikk det greit. Ble 40-50 mort og et par fine abbor, med den største på 700gram og 39cm. Ikke en monsterfisk akkurat, men en fin første abbor for isfiskesesongen 2018/19.

Jeg takker for turen Sander, håper vi får flere turer som dette!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here