Eastfield sin Chubby Chaser luredemo

Swimmer er navnet på en slikt bete. Ekstremt enkelt og fiske med. Når det i tillegg er effektivt har man en vinner. Selv med sine 10 korte cm fremstår den som en real munnfull for gjedda. Downsizer kaller man det. Den er sakte synkende noe jeg digger. Det vil si at man faktisk kan komme seg litt ned hvis behovet melder seg. Det er ingen typisk shallow runner. Fargespekteret er innertier i mine øyne. Her har du alt fra firetiger som er skrikende til det mer naturtro.
Med sine 58 gram så kan dette bli et allemannseie bete. Haspel eller multi er et fett.
Eastfield med Magnus er svært dyktige. Og de bruker MYE TID på å treffe. Ikke noe hastverk å få ting ut. Når ting først kommer så kommer det bra saker.
Kom gjerne med kommentarer rundt bete. Hva tenker du ??

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here