Wolfcreekshad så het at du brenner deg på den ?


Wolfcreek shadden kommer i to størrelser.
Jr i 18 cm på 50gram som kommer i to pakk og en storebror i 23 cm vekt 98 gram, kommer også i to pakk. Fargene er i mine øyne i verdensklasse.

 

Her vært inne på denne team før. Hvordan noen til de grader får seg en favoritt shad. Fredrick Evensen har jeg nevnt før opp i mot Shad Teez (han har flere favoritter også) For min del så er PW shadden, for Matheus så er det Beastlytail, for Michael er det McRubber og Johan ja han digger piggen. Det forteller meg en ting, gummi etter gjedde er svært effektivt, men det forteller meg også hvor viktig det er med god følelsen når man fisker. Det og bli et med bete. Det å lære et bete å kjenne. Det å finne fiske det på helt «korrekt» måte.

Raymond Svendsen har fått Wolfcreek shadden som sin soleklare favoritt. Og det er ikke uten grunn at det «ekteskapet» har vokst frem. Nå vet jeg at Raymond hadde trua på dette veldig tidlig, men at det til de grader skulle levere er jeg litt usikker på om han tenkte. Men det har levert veldig veldig veldig bra.

Gangen på den er en blanding av wobbling og rulling noe som ser ut til å være en meget giftig kombinasjon. Og fargene som jeg har nevnt før og formen på bete er med på å gjøre dette til en klassikker innen gjeddefiske.

Raymond sier litt om sine fargevalg :

Har generelt tru på gjedde som agn til gjedde. Om gjeddene ikke er i støtet så har jeg en liten mening om at di uansett vil fjerne «rivaler» på plassen di står. Derfor er dette en farge jeg digger.
Mitt fiske foregår mye i glomma. Der kan vi ofte slite med mye dårlig sikt. Da liker jeg farger som er sterkre i kontrastene. Litt gærne farger kan gi litt irritasjon,som kan føre til hugg.  Eller mørke. Som ofte syns bra i grumsete vann. Ikke mange som mener det samme der kansje.
Typ mørk farge jeg liker. Med en sterk buk under. Mørkt er ofte en klassiker, som leverer di fleste steder. Men fisker helt klart best ved overskyet vær.
Raymonds tre favoritter.

 

Denne shadde vil bli å finne i mange farger og begge varianter under våren 2019.

Raymond bruker denne både til spinnfiske og trolling.

 

14,4 kilo og 117cm

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here