Vi tester Fate Steel fra 13fishing.

Norges største stangmarked kan man kanskje kalle det. Slukstenger til fiske etter ørret. Alle har ei slik stang hjemme. Det er utrolig mye bra stenger som finnes i dag, så det og prøve å hyppe seg i det segmentet er vel ikke så smart. Men det kan ikke hindre oss i å teste ut litt.  13fishing har en serie de kalle fate steel der navnet nok har med steelhead arten å gjøre. Her er det stenger fra 5 gram og opp til 70 gram og det er spinn og casting.

Dette er de modellene som kommer inn. Vi har tatt inn to av 8`6″ en til meg og en til Thomas Molander Hansen som skal bidra i pikewallis i 2019 . Vi skal få testet denne under vinteren etter sjøørreten.

SSS86M-2 Length  8′ 6″Pieces 2 Power Medium Action Mod. Fast Lure Weight  3/8 – 3/4 oz. (10 til 21 gram)

SSS9l-2 Length 9′ 0″ Pieces 2 Power Light Action Mod. Fast Lure Weight 1/16 – 3/8 oz. (5 til 10 gram)

SSC86M-2 Length 8’6″ Pieces 2 Power Medium Action Mod. Fast Lure Weight 3/8 – 3/4 oz. (10 til 21 gram)

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here