Sjøørretfiske i regnvær og ei vindkule som nærmest blåste gjennom meg

I dag så bestemte jeg meg for å dra ut i Oslofjorden og fiske litt etter sjøørret et par timer. Etter å ha spist frokost, så fant jeg fram slukstanga og pakket sekken. Det var en del vind ute i dag, men jeg trodde ikke at det ville være så håpløst mye. Der tok jeg grundig feil gitt. For da jeg kom ut til fiskeplassen, virket det som om det blåste nærmest gjennom meg og det hadde begynt å regne og. Allikevel så skulle jeg fiske. Valget mitt i dag falt på å fiske med en rød- og gullfarget Ima wobbler.

Det var ganske så hustrig ute i dag så jeg holdt på kun i en halvannen time. I løpet av dagen så hadde jeg et hugg pluss at jeg også fikk ofte små løvblader på wobbleren.

Jeg hadde hatt en kort og hustrig, men allikevel en fin fiskeøkt i dag. Det var godt å være ute og få seg litt frisk luft selv om det blåste og regnet noe voldsomt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here