Ørretfiske i november! (skrevet av Matheus 13 år )

Jeg, Fabian og Herman var på et ørret vann på onsdag/14 november før skolen å fikk 6 ørret. De veide 350 520 545 575 645 og 725gram! Da fikk Fabian den største!!  Han er en veldig dyktig fisker med veldig godt humør!

Jeg og Herman var tilbake i dag den 18 og fikk 4 ørret. Ganske tidlig fikk Herman på veldig dynn ørret på 500 blank og jeg fikk en rett etter det som var drit feit!!

Min/ den til venstre veide vell et sted mellom 480 og 550gram. Mye kortere enn Herman sin men nesten  dobbelt så høy! Begge på tricoroll. Min på tricoroll 55 hw. Å Herman 47 s. Så fikk Herman en liten på den samme wobbleren. Så kanskje 10 min etter det fikk jeg en på første kastet på atomsilda. Det var helt dødt i vannlaget så jag lot den synke til bunn med stram lite. Jeg tror jeg sveivet en eller to ganger før den beit! Den var 470gram og ganske sprek.

Vi satt ut alle ørretene vi fikk fordi de to ørretene jeg har tatt og spist der var virkelig ikke gode på smak!😅. Også er det en god følelse å sette ut ørret.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here