NOK ET HADELANDSVASSDRAG OFFER FOR MILKJØKRIMINALITET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saken er hentet i fra
http://www.larsoglars.no/

Dette er en skikkelig drittsak. Selv som jeg er en ihugga gjeddefisker så ønsker man ikke spredning av den i vassdrag/vann den absolutt ikke hører hjemme. Uten tvil kriminelt, og bør opphøre umiddelbart. Nå er det flere vann de siste årene som har fått inn mort og i mine øyne er det lett å tenke seg hvorfor. I visse miljøer fiskes det med livebait etter abbor, gjedde og ørret.  Dette er et miljø som ikke tenker på spredningsfaren, de tenker kun på og fange mest mulig fisk, koste hva det koste vil.
Pikewallis oppfordre alle til å holde øyner og ører åpne og anmelde slik ting.

 

 

«Takket være en formidabel innsats fra Fiskeforeningen har Vassjø de siste årene blitt et flott ørretvann. Både fluefiskere og mark/sluk-fiskere har valfartet hit fra slutten av mai og ut sesongen. Da Fiskeforeningen fikk høre om gjeddefangsten var de raske på labben og fikk tillatelse til nattens garnsett på kort tid.»

Les resten her :
http://www.larsoglars.no/?p=11399&fbclid=IwAR1B-lkJV0YPEdymGeoAOelA9oqQVCPv5dxhPBK5nFqOENVotHIIg6qaV4k

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here