Man SKAL ikke være REDD FOR og slå seg selv på brøste.

12300gr og 117cm Storm Rip tail var baitet denne dagen. Ei stuttkjukk madamm med skikkelig deilig kondis. Gjenfangst. har lagt på seg litt over 1 kilo og noen cm på 2 år da hun sist ble tatt på samme bait.

 

12100gr og 121cm Smack! Enda en 120+!
Helt rått!
Storm Rip Curly tail igjen!
12300gr og 117cm Storm Rip tail var baitet denne dagen.
Ei stuttkjukk madamm med skikkelig deilig kondis.
Gjenfangst. har lagt på seg litt over 1 kilo og noen cm på 2 år da hun sist ble tatt på samme bait.
8300gr og 111cm Giant Pig shad igjen
10300gr og 117cm
Lang og smal frøken.
Blei lurt av Giant Pig Shad

Vi er utrolig dårlig til å ta i mot ros. Hva skal man liksom gjøre med ros. Får man negativ kritikk så er det så mye mer konkret. Da kan man liksom gå å plukke opp det sokke paret, eller man kan stable veden på nytt. Eller man begynner å trykke bakfra på en tube med pålegg.  Eller man er flink å tar opp ringen på dasslokket når man skal pisse, for gutta altså.  Vi er så mye flinkere til å ta i mot negativ kritikk.

14300gr og 121cm

Ros er ikke noe man fysisk kan ta tak i. Det blir bare hengende der. For mange svært vanskelig å forholde seg til, mens andre vet å ta det til seg. I Norge er det ikke lov å være god, i hvert fall ikke si det selv.

10000gr og 110 cm

I en tråd på facebook (pikewallis challange der Johan nå har gått opp i ledelsen) skriver Glenn Hansen til Johan Tørrisen

«Helt rått Johan Tørrisen du er sykt dyktig » 

Johan Svarer :

«Man takker og bukker unge mann. 😊👍
Nå er det nok flere faktorer som spiller inn her.
Heldig med forhold, øyeblikk, en ytters tålmodig samboer og ikke minst, fiskekompiser som deler tips og triks.
Dette har gått over all forventning. Helt sykt.
Mon tro hvordan man hadde lykkes om man hadde fisket etter gjedde i sommer også i stedet for laks og abbor.
Ikke sikkert det hadde hjulpet, men en kan jo undres.»

Johan svarer også 

«Når man er elendig på å ta til seg skryt og gode ord, så blir det slik jeg klarer å svare. 😉
Det er mange faktorer inne som avgjør om man lykkes godt eller ikke.
Og joda, kunnskap er en viktig del av det.
Men uten lokalkunnskap og fiskekompiser som deler, så hadde jeg aldri i livet klart å lykkes slik. Og heller aldri uten en tålmodig samboer.
Jeg kommer nok aldri til å si rett ut at jeg er dyktig i dette. Det ligger ikke i min natur.
Jeg har lykkes godt og har vært heldig.
Ferdi snakka! 😘»

Hvorfor skal det være så vanskelig i Norge å kunne si, jo dette gjorde jeg j****** bra.
Man er nesten mer inne på å unnskylder seg fordi man har gjort det så bra. Det er alle rundt meg som har gjort dette mulig.

11100gr og 116cm

MITT SVAR TIL JOHAN :

Heldig ? Gode fiskekompiser ? Lokalkunnskap ?  Klart dette er faktorer som spiller inn. Men det er jo DU Johan.  Du lytter til dine fiskekompiser, det er en jævlig god egenskap. Ikke alle som evner det. Lokalkunnskap, hvem har skaffet deg det, Jo du selv, eller du har lyttet til andre. Men det er DU  og din person som velger å lytte OG TA LÆRDOM.  Måten å fiske på er på denne tiden spesiell. Du kan ikke fiske som du gjør på sommeren, tidlig høst eller etter lek. Nei du må fiske etter forholdene, og uansett hvem som har lært deg det, eller om det er selvlært så er det DU som har tatt tak i lærdommen. En kombinasjon av begge deler er nok mest naturlig. Men igjen det er DU. Så er det ikke minst det å våge å være ute. Selv om du vet det er drit trøkt og det blir drit kaldt så vet du at muligheten er der, og da smeller det til slutt. Man lykkes, man har ikke flaks.  Der er vi over på tålmodighet opp i mot den kunnskapen du sitter med. Du gir deg ikke på tørre møkka. Igjen så er det DU det går på. Ingen andre. Så kjære Johan Tørrisen og alle andre dyktige fiskere, klart det er DU som til slutt er resultatene av fangstene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here