Illex i mot Duo. Erik mot Matheus. Arten var sjøørret. (med en film snutt)

Fisket har ikke vært all verden så jeg tok meg en liten prat med Raymond som er svært dyktig på dette fisket.

Raymond Svendsen

 

Samtale i mellom meg og Raymond

Raymond :
ja nå sen høst går ofte di største lenger ut i jakt på større bytter som sild.. når tempen detter nok  blir di å finne i viker som blir litt oppvarmet

Erik :
dette med brakkvann da ?

Raymond :
Alltid en bra plass for sø  det som er gøy med sø er at det aldri er noe fasit.  Men skulle jeg prøvd nå så ville jeg trekt meg lenger ut i utkanten av større fjorder. (Bukter). Litt dypere vann i håp på sild/brisling/tobis drar forbi.

Erik :
det betyr at å fiske nå er bærre tull egentlig.

Raymond :
Nei absolutt ikke. Men det jeg har funnet ut, er at jo mer plasser mann prøver denne tiden jo lettere er det for og finne di.. istedet for å stå på en plass å vente på at di skal komme

Raymond :
Kort fortalt
1stang
Alt av klær på
Noen skrin
Håv
Tlf
Vekt
Fluor/mono tippet
Baguett som spises i bilen fra plass til plass. Men en go svartkopp kaffi….
Vær mobil og kjør som Reodor felgen

Erik :
men når det blir kaldere blir det enklere?

Raymond :
Ja jeg vil egentlig si det. Vil si at desember er en lettere måned enn november. Spørr meg ikke hvorfor. Januar kan være vanskelig med kaldt vann og lite spising. Ofte di siste fiska ut av bekkene klarer ikke spise seg opp nok før vinteren setter inn for fullt

 

Her kan dere se hvordan det gikk med fighten imellom Illex og Duo.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here