En reise tilbake til sommeren 2018 med Raymond Svendsen. Grisefri sone.

Vinteren er på vei. Mørke tiden er for fullt inne.. man sitter hjemme i stua å drømmer seg bort om sommerens turer. Jeg og Vidar Nysæter hadde nok en langtur i lag, Vidar er virkelig en knall go gubbe og være på tur med. I år fikk vi følge av en meget dyktig fisker tell. Ekstremt rå på forbinding i tillegg. Rolig, dyktig figur som ikke gjør stort av seg.
Lasse Pevik reiser Norge rundt på eventyr hele sommeren. En kar som vet å nyte livet.
Varmen i sommer satte oss virkelig på prøve. Første elven stod faktisk vannet stille.. Fiskene var meget skye, di virket stressa der di vandret rundt. Stelte seg aldri opp steady
Vi ga stedet ett par dager før vi med tungt hjerte byttet elv. Alle elvene hadde samme svar.. Varmt vann/lite vann/lite klekkinger. Meget lite beitende fisk. Vi jobbet hardt for hver fisk. Men allikevel klarte vi å lure noen flotte ørret..
Vi spottet ekstremt mye, for å få til di beste flyta. Noe som ga resultater. Team work er ille morro når det klaffer..
Vi koste oss masse med mye god mat og drikke.
Møtte mye trevlige folk langs elvene. Fluefiske vil jeg si mye av delen er å dele kunnskap med hverandre.
Siste elven var Rena. Der er vi en god gjeng med noen av landets beste fluefiskere samlet. Hvor vi prøver masse forskjellige stenger/liner/sneller. noe jeg setter utrolig stor pris på..
Her lærer man utrolig mye om man bare setter seg ned å hører på storgutta diskutere Rena leverte ett meget godt fiske.. masse ørret over 1.2kg. Men alt skjedde på kvelden/natt. Alt pga varmen på dagtid. Vi dro masse flott fisk. Mistet masse flott fisk. Ett par fisk over 2kilos klassen vant denne sommeren dessverre. Men en lærerik tur som gjorde oss ett hakk dyktigere.
Ser allerede mot neste sommers flue eventyr

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here