Wolfcreek shad. Gris alarm.

Di siste turene har jeg virkelig fått lagt ned tid med wolfcreek shad.24cm/103g ren shad. Alt begynte i vinter. Erik viste meg noen bilder av di,allerede der ble jeg forelsket i fargene. Fy f… for en gjennomført finish. Farger som absolutt passer til områdene jeg fisker. Testet meg mye frem med div blyhoder. En kombo til mitt fiske ble 20-30g bly på. Da får bete en enormt fin gange. Rolig rulling mens padlen går voldsomt. Jeg fisker betet aktivt så jeg vil at padlen skal slå godt i det bete synker på fri line.

Veldig mange av gjeddene mine tar rett før bete treffer bunn. Fisker det med litt tempo fra bunn og 2-3m opp. Deretter lar jeg det drifte ned til bunn. Da kommer hugget. Slik fordedriver jeg mye av mitt fiske her i glomma. Den har en tykk profil, sett under ifra. Noe som kan være det lille ekstra at fiskene vil stige for å ta.  Så pelagisk fiske med disse er noe jeg gleder meg til gummien virker bra solig. Fikk over 25 gjedder på en shadd uten og måtte lime ell fikse på. Det er bra.  Helgen som var nå satt jeg av til litt trolling etter di grønne. Testet di på slowtroll. 1.5knop og 40g bly i snuta virker som en flott kombo. 15m slep bak paravan vil jeg tro di går på ca 5m. Skrapet bunn ett par ganger, for en sjekk av dybder jeg trodde di gikk på.  Denne dagen var det ekstremt dårlig bett men ett par gjedder steg på wolfcreek shad. Da var jeg ute på 9-10m dyp totalt. Så   den litt bredere profilen her spilte nok inn her. Noe jeg syns er dødsfett En ny favoritt shad har fått en plass nærme hjertet  Skal fortsette med disse utover høsten. Til våren håhåhå som jeg gleder meg. Fargen jeg absolutt har brukt mest er. Green motoroil pike.

Du finner wolfcreek her :

https://www.angler.no/catalogsearch/result/?q=wolf

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here