Tre dager med sjøørret fiske. Skrevet av Matheus Klæbo Karlsen.

Jeg og familien lånte hytta til naboen fra 29. september-2. oktober. Sist vi var der fikk jeg bare en sjøørret på 34 cm. Grunnen til at jeg ikke fisket så mye sjøørret var fordi  det var så sinnssyk bra flyndre fiske!  Da fikk jeg 36 flyndrer og litt annet. Men når vi kom dit sist gang var det utrolig mye vind første dagen og helt håpløse sjøørretforhold! Jeg prøvde litt på kvelden når vinden hadde roet seg litt men det var død! Dagen etter sto jeg opp veldig tidlig. Det var litt krusninger på vannet og det blåste inn i Vika der jeg skulle fiske. Første kastet den dager fikk jeg en på 34,5 cm og 350 g på tricoroll. Kl. 07:49. Litt lenger ut på dagen blåste det litt mer ca. 4-5 sekundmeter.Kl. 14:40 bet det en til sjøørret på select spoon.  Den var også under minstemålet. 20:52 da bet det en veldig liten sjøørret på Illex Tiny fry.

 

Dag nr. 2 var vell sjøørreten mer bite villig men jeg sleit VELDIG med å få de til å sitte. Da fisket jeg mest med select spoon og hadde flere hugg. Hadde på en som kjentes ganske grei ut. Det var hugg på select spoon,tiny fry, shad teez og gunki shad. Å jeg hadde en del følge fisk i mellom to brygger rett uten for en kiwi butik. To ganger så jeg 4-6 sjøørret som kom etter men de var i uinteresserte!  Men jeg fik en på tricoroll kl 11:22 og en på tiny fry kl 15:58 det ble med de den dagen.

 

Siste dagen da vi skulle hjem ble det bare en men den var 39,5 cm og veldig tynn! 465 g. Men den tok på den samme tricorollen som jeg fikk de andre sjøørretene på. Stanga jeg brukte var en osmose lure 1,5-7 gram og 190cm lang med en liten 1000 snelle fra shimano. Allt i allt 6 sjøørret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here