Meite og Spinnfiske tur etter gjedda!

Lørdag 13.10 dro Kjell-Remi, Morten og meg ut for å prøve gjedda. Vi dro til en plass som vi har sett mye bra gjedde tidligere. Det ble seint føre vi kom oss ut så når vi skulle slå opp lavvoen og rigge til meite stengene var det allerede mørkt. Etter mye surr og rør i mørket fikk vi lavvoen opp og agnet ut i vannet.

Plassen vi satte opp lavvo var ikke så langt fra huser, så natt til søndag ble det lite søvn ettersom det var full fest i det ene huset. Det var heller ikke noe tegn til fisk borte på agnet så vi dro opp og prøvde og spinnfiske.

Området vi fisket i var det 4-5 meter dypt og som gikk opp til 1 meter. Jeg fisket med shads og tailbaits, Kjell-Remi med flue som han har bunnet selv og Morten testa litt forskjellig. Kjell-Remi var borti mest fisk og var borti en veldig fin gjedde men som han trodde var bunnfast.

Han mistet dessverre gjedda og vi fikk ikke gjedda til å følge etter eller til å ta. Vi mistet også noen små gjedder som såvidt var og nappa borti krokene.

Jeg fikk endelig testet den nye Svartzonker stanga som jeg kjøpte for en stund tilbake. Jeg fikk kastet bra med shads og tailbaits. Jeg fikk også kastet langt og er veldig fornøyd med stanga.

Det ble dessverre ingen gjedder i båten.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here