Gjeddefisketur med ny stang

Søndagen som var bestemte jeg meg for å ta meg en fisketur hvor gjedda skulle være i fokus. Jeg valgte derfor å dra til et gjeddevann som ligger inni Oslomarka. Jeg hadde nettopp kjøpt meg en ny slukstang som jeg så veldig fram til å prøve. Det var en Svart Zonker stang som hadde en kastevekt som var ifra 30 til 90 gram. Planen min i dag var derfor å teste noen litt tunge gjeddebaits.

Vel framme ved vannet fant jeg meg en bukt hvor det var en del siv. Her satte jeg sammen min nye stang mens jeg nøt lukta av frisk høstluft. Jeg begynte å tenke på hva slags agn jeg hadde lyst til å starte og fiske med, og valget falt til slutt på å prøve Ricky the Roach.

Etter at jeg hadde avfisket noen områder med Ricky uten å ha kjent noe, bestemte jeg meg for å prøve noe annet. Da bestemte jeg meg for å prøve Mike the pike.

Mike leverte heller ingenting. Etter hvert så begynte det å komme en kald vind rett imot meg, så jeg valgte å pakke sammen sakene mine og sette kursen hjemover igjen. Jeg hadde hatt en veldig fin dag ute. Jeg hadde ikke fått noe fisk, men det viktigste er å ha en fin tur. Jeg hadde også fått testet Svart Zonker`n, og jeg syntes at det var en helt herlig stang å fiske med.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here