STANGTEST – RENZ BEASTLY SPIN

Daiwa Certate HD4000H

Jeg har i år testet denne Renz-stanga på lettere spinfiske etter gjedde. I utgangspunktet har jeg fisket med alt fra små lette tailer og shadder til større shadder på 23-25 cm uten problem. Stanga føles litt billig, så jeg må si at første inntrykket mitt ikke var helt tipptopp, grunnet de store stangringene og snellefestet, men dette er ikke noe jeg tenker over under selve fisket! Derimot var de store håndtakene et stort pluss. Du har alltid noe og holde skikkelig i, uansett store votter eller lignende. Fiskemessig fungerer den veldig bra, kaster som bare det, lette som tunge baits, og du kan virkelig ta i i mothuggene! Med denne stanga kan man ha en artig opplevelse med mindre fisk, men om det går på noe stort så har du fortsatt ryggrad for å holde igjen det du klarer!

Et bevis på at dette er ei stang som hjelper deg under kjøring av fisk er den opplevelsen jeg hadde i våres. Denne madammen på 119 cm og 11,2 kg ga den verste fighten jeg har hatt under gjeddefiske. Det var en fryd og kjøre den! Absolutt ei stang å anbefale. Mye stang for pengene!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here