Home Erik fisketur Matheus på sjøørret jakt, og han lykkes…..

Matheus på sjøørret jakt, og han lykkes…..

0
Matheus på sjøørret jakt, og han lykkes…..

Hvis Matheus var statsminister ville skolen bestått av fag som omhandlet vår natur og dens dyr, fisker og fugler. Og være 13 år og så glad i naturen og fiske er rett og slett en fantastisk egenskap. En egenskap ikke alt for mange tenåringer har.  Slike gutter skal man ta vare på. Jeg prøver å gjøre mitt for at gutten skal komme seg ut, men han klarer seg helt fint på egenhånd eller med sin familie. På lørdag var jeg og Matheus og fisket gjedde (kommer en film om det) det han fikk fine fisker og doblet sin PB på gjedde. Dagen etter så var det planlagt ny tur og da i sammen med resten av familiene. Turen gikk sørover på østsiden av Oslofjorden. Matheus hadde fått noen tips om bra ørretplasser.

Jeg hadde nesten ikke kommet ut av senga får et bilde av en sjøørret lå på Messenger.
Gutten er rå altså. Ikke alt for store fisken, men arten han jaktet på og ikke minst tatt på hans favoritt wobbler Tricoroll. (se video i bunnen av rapporten)

 

Ikke nok med det men en fin makrell kom også opp. Nå var det thiny fly som leverte også en rå wobbler fra Illex.

 

Matheus har tatt litt bilder av utstyret han brukte. Veldig viktig med en bra fortom når man fisker bland stein langs kysten.
Bruker man multifilament helt ned kan det fort ryke. Så er det bilder av betene. han hadde også en tilslag på skjea, men den fisken satt dessverre ikke.

En helt ok sjøørret og en fin makrell ble dagens fangst. På et helt nytt sted langs kysten på østsiden av Oslofjorden. Gutten er rå han og ikke minst heldig som har en familie som også liker å være ute i det fri.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here