Nattmeite etter gjedda!

Det nærmet seg helg, meg og Morten hadde snakket om meitetur etter gjedda. Så tidlig på fredagen dro vi til et vann vi har hatt bra fiske ved før. Vi dro først ut og skulle spinnfiske men ettersom båtmotoren ikke gikk som den skulle så tok vi den opp igjen. Da dro vi heller for å prøve litt abbor. Det ble noen små abbor. Klokka begynte å bli litt så vi måtte sette opp lavoen og få ut meite stengene.

Vi fikk lavoen fort opp og fikk slengt ut agna, jeg hadde to stenger den ene med en stor sørv og den andre med en fin og feit ørret. Vi fikk ut agna også var det tid for mat og tid for å legge seg. Rundt 22:30 begynte det smått og pipe, også plutselig dro fisken avsted med ørreten. En bra fight med fisken gjorde at jeg hadde veldig trua på ny PB men denne var litt mindre dessverre.

(6,4 tatt på bunnmeite med død ørret)

Det ble kun en natt med meite ettersom båtmotoren ikke var som den skulle.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here