Enda en overnatting på Mjøsa, og en liten grisvarning!

Jeg måtte rett og slett på Mjøsa igjen etter de fine abbordagene, Overnatting ble det også. Jeg stoppet på noen abborplasser før jeg kom dit jeg skulle sove. Det ble litt, men ingenting å skryte av. Jeg tenkte å fiske til midnatt, og da etter gjedde. Jeg hadde noen hugg der og da, men de ville ikke ta ordentlig.

Det ble mørkere og mørkere, og jeg fisket sakte. Helt på bånn. Det var nesten så jeg ikke rørte snella en gang. Når klokka nærmet seg halv ti satt første fisken. En helt ok fisk tatt på pwshad.

5600gram og 98cm

Det var ikke akkurat den hyggeligste gjedda jeg har fått. Hun bæsja ned hele båten, det var sikkert for å ta tilbake på meg. Jeg skulle også sove i båten, noe jeg ikke så fram til nå. Etter en liten vask fortsatte jeg fisket. Det tok en time før andre fisk sitter. Jeg fisket fortsatt helt på bånn, sakte sakte. Og det var et seriøst hugg, først kjentes det ut som at jeg satt fast. det sto helt stille og jeg kunne ikke gjøre noe. Så kommer det noen hodebevegelser og jeg kjenner at det er litt større fisk. Etter en kort fight ligger fisken i håven. Jeg tenkte at det var en fisk rundt 7 kilo, men etter å ha tatt en titt, forstår jeg at det kan være PB. Etter å ha veid, målt, tatt bilder og sluppet den ut igjen sier jeg meg fornøyd.

8660gram og 114cm

 

Denne ble også tatt på pwshad.

Gjedda var dessverre tynn, 114 lang og den hadde potensial til å være 10+. Men jeg er uansett fornøyd. Nå var det tid for å sove noe jeg hadde gledet meg til, hehe.

Etter en kort søvn begynner jeg å fiske igjen, det ble 3 gjedder på morgenen. Men de var små.

Nå hadde jeg fisket i 4 timer og de var ikke helt på hugget. Derfor fisket jeg abbor på dagen. Det ble en god del abbor, men ikke de helt store. Det ble ingenting over 600 gram.

 

Fikk også en ny art på jerk, var ikke helt sikker på hva det var men fant tilslutt ut at det var en vederbuk. Dessverre ville kameraet ta bilde av meg og ikke fisken.

Det ble enda en fin tur på Mjøsa, så jeg vil bare takke for noen flotte opplevelser.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here