Darts Pikemaster spinning 8’ 240cm -90gram

DCIM100GOPRO

Har over litt tid nå testet Darts Pikemaster spinning 8’ 240cm -90gram, ei stang for fiske helt fra downsize til det mellomtunge gjeddefiske. Stanga er som det står laget for haspelsnelle. Noe jeg vanligvis ikke bruker veldig mye under gjeddefiske, da jeg føler jeg mister kontakt med betet. 

Men den tanken gikk rett ut døra med denne stanga, her har jeg full kontroll på hva som skjer i andre enden av lina. 

Når jeg holdt i stanga første gang, så kjentes grepet tynt og smalt ut. Også her tok jeg feil, det er faktisk ei veldig god stang å fiske med. Stanga er bygd på ei rask klinge, som jeg mener er det viktigste på ei god gjeddestang. Når stanga i tillegg er balansert, følsom, presis og langt kastende. Ja da har man en full treffer.

Stanga kaster greit vekter fra 25gram og opp til 100gram uten problem, så den holder det den lover av kastevekt uten å knele.

Under testfiske har jeg tatt flere gjedder mellom 90 og 100cm på stanga. Den er en drøm å kjøre fisk på, du får utnyttet store deler av stanga under kjøring av fisk. 

Dette er i stang som er vel verdt pengene, med en utsalgspris på rundt kr 1300,-

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here