Kjappisen etter vinden roet seg litt.

500 g 35 cm

Klokka nærmet seg 16.00 da vi fant ut at vi skulle ta en snartur ut på vannet for å prøve abborlykken. Det var en del vind denne dagen, så vi var veldig spent på hva kvelden ville bringe. Etter mye om og men om hvor og når, var vi endelig ute på vannet rundt kl. 18.00.

Tok ikke lang tid før abboren begynte å bite på.  Første fisken var i båten 18.30 og den  var det jeg som leverte, ikke store rakkeren men det var da fisk.

Men denne dagen var det ikke jeg som skulle ta de litt større, jeg ble 1000brødre-fiskeren. Det var fruen som traff på de litt større fiskene.

Tok ikke lang tid føre hu hadde på en litt bedre fisk som kom i båten på 500 g og 35 cm.

Annonse
500 g 35 cm

Det var litt fisk og se på ekoloddet som bevegde seg, men fisken var ikke helt interessert til og ta virket det som.

Første plassen vi var på er en vindutsatt plass så det var litt vind enda. Tok derfor ikke lang tid føre vi tok og bevegde oss til en annen plass.

Neste plassen virket det som det var dødt. Tok en stund før det ble noe aktivitet der, men når det først kom ble det 1000brødre-fest.

Og der det er 1000brødre-fest er det alltidd ei gjedde som lurer vil nå jeg si. Denne gjedda var litt mer interessert i stanely the stiker enn abboren. Var ikke dette vi var på jakt etter, men var kjempe artig og ta den på lett utstyr. Hu virker helt forelsket i den nye stanga.

Lise du er het denne dagen og slår til med en siste abbor på turen. Jeg derimot hadde ikke sjangs til og holde følge med deg denne dagen.

Tror jeg skal fikse meg nytt kalle navn som «1000brødre-kongen».

400 gr 34 cm

Alt i alt en knallfin kveldstur!

Bare og komme seg ut og ta seg en fisketur, for abboren er bitevillig om dagen folkens.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here