4 dagers gjeddefiske på ny plass viste seg å være lønnsomt!!

I fire dager har jeg og André leitet og leitet etter en ny gjeddeplass, vi leitet etter agnfisk på ekkoloddet og det fant vi.

Dag 1:

Bare kort tid etter vi satte ut båten fant vi agnfisken og startet med spinnfiske, ettersom det ikke funka prøvde vi oss på dorg noe som viste seg å fungere veldig bra. Vi hadde en del hugg og fikk noen smågjedder, vi brukte forskjellige kroker jeg testet Pikewallisshaden og andre testa Tommy the trout. André hadde mye følge fisk og flere av gjeddene var så store at vi tippet 7+ og 10+ gjedder. Med mye hugg ble det ingen fisk denne dagen.

Dag 2:

Vi dro ut tidlig neste dag for og teste om det faktisk sto agnfisk der ofte, vi startet og dorge andre satte på samme som førstedagen og jeg satte på samme pwshadden som jeg brukte første dagen. Det tok ikke lenge før den første gjedda satt!

Gjedda tok på pikewallisshad.

Det ble en rekke små gjedder men så fikk André en litt bedre fisk!

(4,2kg) Tok på Tommy the trout.

Dette var den siste fisken som ble tatt før vi måtte gi oss.

Dag 3:

Dag tre dro vi med oss Aleksander, vi testet først på plassen vi hadde fått alle gjeddene men der var det ikke noe å få så vi dro til et sted litt lenger oppe. Der fant vi fort fisk men det var ikke de største.

(3,2Kg)

Det ble flere små gjedder og den største var det Aleksander som fikk på en Mos-bait som var grå og hvit i fargen. Etter den gjedda dro vi enda lengre ned men med lite fisk så ga vi oss tidlig.

Dag 4:

Før vi skulle ut måtte vi en tur ned på Skittfiske eller godtebutikken som jeg liker og kalle det, jeg skjønte at jeg måtte teste en krok som kunne dra seg litt ned og komme dypere for og nå mer stor fisk i varmen. Så jeg kjøpte med meg en Westin Mike the pike og var egentlig klar til og dra ut.

Vi dro hjemover for å få mest mulig fisketid, vi kom oss utpå og testet de nye krokene vi hadde handlet. Vi dorga og dorga men null hugg. Klokken ble halv 3 og André måtte hente dama si på jobb derfor tok jeg en liten pause fra fiske mens han var vekk. Jeg syntes det nesten var for varmt til å fiske. André kom tilbake med Wenke og hun fikk kasta ut en stang, hun dorga med Westin platypus. Det tok ikke lange tida før det smalt til en liten gjedde på hos meg også ble det dødt en periode, men plutselig så rapa det i snella. Jeg kjente at det var en bedre fisk og en tyngre fisk. Gjedda hoppet over vann 3 ganger og jeg så at den var fin. Gjedda ble hovet og jeg fikk landa en fin gjedde.(7kg og 103cm)

Det gikk bare 25min før det smalt igjen denne ganger var det for Wenke, hun fikk på platypus og fikk en nydelig gjedde som også var 103cm lang men denna veide 6,4kg

Da var det bare André som ikke hadde fått noe, men etter en liten mat pause og pause fra dorgingen så fikk jeg beskjed om å styre båten til en plass han hadde trua og etter 2 min smalt det til en fin gjedde for André også!

5100gr og 98cm

(5,1 og 98cm lang) tok på en Tommy the trout.

Det var rett og slett en helt rå dag på vannet!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here