Telemarking på bytur !!

Lørdag tok jeg turen for å fiske med Markus og Rick fra Team Pikewallis, turen gikk til Øyeren. Øyeren var en ny plass for meg. Jeg hadde aldri testet Øyeren men hadde lenge hatt lyst til å teste fiske der. Jeg dro fra Skien 06:15 og ble hentet av Markus i Oslo. Vi var ute i grei tid, etter 20-30 minutter fikk vi første gjedda. Det var en liten gjedde som tok på en Westin Shad teez 22cm i fargen Stamped Roach.

Det ble en rekke små gjedder før det smalt hos Rick, det var en bedre fisk som ga Rick en helt rå fight og vi fikk gjedda i båten.

Gjedda tok på en Eastfiled Wingman. (11Kg og 119cm)

Neste fisken var det Markus som fikk dette var også en bedre fisk, gjedda tok på spinnstopp som varte i rundt 4-5 sekunder.

Gjedda tok på en Eastfiled Viper (7,5Kg og 110cm)

Rick tok også en fin gjedde på 5,78kg og det ble noen flere små gjedder, jeg hadde mye bra følge fisk men fikk dessverre lite fisk.

Søndag 

Søndag ble det bare meg og Markus på tur. Markus startet dagen med en lita gjedde som tok på Westin Shad teez

Den lille tiden jeg hadde å fiske på ble det kun 1 liten gjedde på meg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here