Här kommer inspiration till ditt vår och sommarfiske efter abborre från Martin och Manuel! Riktigt användbara tips!

Här kommer inspiration till ditt vår och sommarfiske efter abborre från Martin och Manuel! Riktigt användbara tips!

Under vårens fiske har dem plockat en hel del fina abborrar på betet Scissor Comb från ILLEX . Betet har visat sig varit riktigt bra vid tillfällen då det traditionella jiggfisket inte levererar och då abborrarna generellt sätt är tröga.

I dessa fall har betet tagits hem långsamt precis över botten, riggad med offset krok och ledad skalle. Dessa är tagna på färgen Kawashima Shrimp. När man ska fiska Scissor Comb långsamt är de lätta skallarna att föredra, tex 10 gr som i detta fall. Då tillåts betet att sväva över botten där de mindre armarna ger ifrån sig rejält med vibrationer. Abborrarna tog på hårdpartier intill områden där abborren, när den känner sig redo, går upp för att leka.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here