53 timer gnuing på mjøsa. Ble et par 3+ fisker.

Vår Raymon er uten tvil den som bruker mest tid på fiske, han er rett og slett fiskegal. Noe som ikke er usunt. Her har dere en rapport fra han der han har fisket i ca 53 timer.
Det er så mye mer en selve fisket. Humor, vennskap er to faktorer som betyr mye. Uten det holder man ikke ut i så mange timer.

Avtalt med ett par kompiser om en felles tur på mjøsa. Lørdag/søndag. Så gira som jeg ble, dura opp torsdag kveld. Det var en helvettes vær uten like. Store bølger og mye vind. Fikk gnudd igjennom natten med 2 ørret ombord.  Kjørte båten inntil i brygge for noen velfortjente timer på øyet.

På  fredag formiddag skulle jeg få trevlig selskap av Jonas og Morten. 2 ivrig karer jeg har hatt mye fine turer med.  Været var mye bedre denne økta. Vi gnudde på og kosa oss.

Man blir virkelig kjent med kara etter så mange timer ilag. Så latter og prek er viktig? Vi hadde 4 ørret den natta.

Akkurat på morgen kvisten, når jeg kryper ned i påsan river det på en flott ørret. Jeg var stein dæv etter økt nr 2. Men gutta fikk fisken i håven. Flott mjøs ørret på 3.020kg.

Nydelig avsluttning. Gutta måtte desverre hjem da, på lørdags formiddag.

 

 

 

Så heldig som jeg er kom Henrik og inntok matros stillingen på økt nr 3.  En gutt som aldri klager og holder ut. Ser ut til at han virkelig nyter disse turene vi har ilag   Thomas og Joacim kommer oppover med båten hans. Så enda mer selskap er mega trevlig. Været var nå helt flatt og nydelig. Fiske var fortsatt labert desverre. Vi fikk 5 ørret den natta æv. Midt på natta utløser det en tyngre ørret. Henrik får æren av denne. Vekta var på flotte 3.120kg.

Dette var nok en av di snilleste 3kilosene jeg har sett. Den kom bokstavelig talt rett inn. Litt synd det, men morro med en flott mjøsfisk.  Thomas og Joacim fikk en undermåler økta dems. Henrik drar hjem og jeg tar noen timer på søndagen aleine. 2 ørret med en på 62cm topp. Ca 2kg. Fiske denne helgen var ekstremt leit og hørte fler som slet. Tempen i vannet hadde synket. Kansje det var årsaken? Uansett så har vi gnudd hardt. Prøvd alle dybder og triks i boka. Slik er nå fiske. Utstyr jeg ofte bruker på mjøsa er lappia/tomic og strike pro. Generelt blått i mjøsa er en slager. Det var det også denne turen. Holder meg rundt 3knop. Kjører mest mulig ujavnt. Hever og senker rigger ofte. Korte slep/lange slep. Ned i 2knop. Opp i 3.5knop.  Ligger på dybde kurvene ut og inn. Denne turen skjedde det mest på 100m kurvene. Noe inne på 20/40m. Gnu hardt på ett område. Ikke kjør lange strekker. Finn ett område med baller av agn på ekkoloddet og gnu timesvis der.Nå blir det nok mye fluefiske fremover , men brått er båten på vannet igjen??

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here