Vi testet ut en litt annet plass i Glomma på søndag 27. mai.

Der alle nekrosor blommor er det vel en svensktopp låt som heter. Nå er vel ikke disse fine gule noen nekros, men mer noe annet.
sssssss

I dag skulle vi få oppleve vann fra 16-17 grader og helt ned til 5-6 grader. Fra møkkete til det helt krystallklare. Det er utrolig at det kan være så store forskjeller bare ved å kjøre noe minutter med båt. Nå man ser slikt vann og det holder 5,6 grader og man finner vann med ca 1 meters sikt og 16-17grader skulle man tro man var i to forskjellige landsdeler. Men den gang ei. I samme vassdrag faktisk.

Krystallklart vann.
godt synlig

Tøff natur å fiske i og i et av disse områdene hadde Thomas på en fisk, men dessverre så falt den av. Var litt lite hjelp og få av matrosene. Nå ver det ingen gris, ikke en mine gris en gang, men fisk er fisk og mistet er mistet.

mangrove skog.

Vi så utrolig mye fisk denne dagen, nå så vi ikke så mye til den arten vi jaktet på men enorme mengder brasme. Store fine fisker. Denne på bilde har var nok en av de minste vi så. Ingen tvil om at det var mye go gjeddemat i dette område. Og disse fant vi i den varme delen av vassdraget.

brasme.

Jeg har skrevet litt om wedless spinnerbait som egentlig ikke er wedless. For som dere ser på bilde så legger det seg rundt selve bete. Krokene er fri det er ikke problemet, det er mer at selve bete blir dekt med grass.

Av gjeddefiske er det ikke så mye å skrive om. Kristin var den heldige denne dagen og fikk den ene gjedda vi tok. Pigshad har takket være Johan blitt en liten favoritt.

Et sprøtt område å fiske i. Noe helt annen en å stå å denge i snekkervika en hel dag. Er er det små viker/kanaler som ser jævlig spennende ut og spennende å fiske av. Du har kanter og grunner og dype hull side om side. Spennende, men det ville seg ikke helt denne søndagen i slutten av mai.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here