Vekta stoppa på 4100gram og jeg fikk en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

I dag hadde meg og min fiskekompis Andre Thommesen bestemt at vi skulle fiske agn til gjedda altså sørv. Det startet bra å vi dro flere sørv etter hverandre, men etter en halv times fiske gikk både min og Andre sin dupp under vi begge fikk noe større på og jeg trodde vi hadde huket samme fisken. Men det viste seg at både meg og Andre fikk en karpe hver på kroken samtidig og det ble en heftig fight med fiskene!

Kjæresten til Andre satt i bilen og tok raskt fram håven, når fisken skulle håves var Andre uheldig og mista sin Karpa rett ved land. Jeg fikk da min opp og vi fikk veid den, vekta stoppa på 4100gram og jeg fikk en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Karpen ble kjapt avkroka og satt pent ut igjen ettersom at jeg ikke har noen glede av å drepe fisk jeg ikke skal spise.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here