Raymond og Thomas på Beason Pike Open!

Sist helg var jeg så heldig og bli med på beason pike open.. starten gikk lørdag morgen. Fisket mot ekstremt dyktige folk. I dette onrådet hadde jeg aldri fisket. Vi fikk opp noen greie gjedder på lørdag. Lå ann til en bra plassering. Gikk tom for strøm og mista noen timer der desverre. Falt ned på 9 plass etter dag 1. Søndag var det tåke men flatt hav. Mye gjedde fikk vi men altfor små desverre. Vi havnet på delt 11 plass, så målet med topp 10 var nesten nådd. Fikk brukt mye av det nye utstyret fra Lowrance. Noe som funker helt rått. Tatt noen bilder i det siste. Med Thomas Molander Hansen. Møtte mye trevlige folk. Blant annet en svenske med en flott tattovering på leggen. Hva det står kan dere selv lese! XD  Beste norske båt ble vi da!:D

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here