Rapala sponser pikewallis challange med :

Til gjeddekonkurransen er det en :
Shimano Tranx 300 veilpris 4499,-
+ et betes kit.

Årets gäddmulti! Vilka rullar, vi dreglar när vi ser dem – Ett måste för alla gäddfreaks! Grymt smidig, ett riktigt kraftpaket i liten förpackning. Hagane Body, Coreprotect. Perfekt för fiske i saltvatten, bräckvatten och sötvatten. Finns i 4 olika modeller: Två modeller med dubbelvev och en utväxling på 5.8:1 – 300A (högervev) – 301A (vänstervev) -Linkapacitet 235m70,30mm -Maxbroms 10kg -Lager 5+1 Två modeller med Powervev och högre utväxling 7.6:1 – 300A HG (högervev) – 301A HG (vänstervev) -Linkapacitet 235m70,30mm -Maxbroms 8kg -Lager 5+1 Vikt: 11.6oz = 329g

Til abborkonkurransen er det :
Technium abborstang (kommer tilbake med spesifikasjoner)
+ et betes kit.

Det er utrolig gøy at Rapala blir med oss i år og disse to går inn som 1. premier i hver sin konkurranse.
Pikewallis takker med hele sitt hjerte.

I løpet av mai vil alt av premier være på plass.

Annonse
Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here