Pinse, eller var det snipe…

Pinsehelgen var satt av til fiske, flommen på østlandet hadde begynt å gå ned, så vi (Rick & Mic) håpet på et bra fiske. Men siden flommen har vært hard i år, så visste jeg vel at ting ikke ville være som foregående år. Men ut skal man.
De fleste stedene vi besøkte, var ikke til å kjenne igjen, viker var «borte» siden vannet fløt fra alle kanter.
Etter å ha jakta litt rundt, rykket vi tilbake til start, hvor jeg hadde fått en snipe tidligere på dagen. Og vi fant en flekk med aktiv fisk, og det smalt i eninga i 30-40 minutter, så ble det dødt igjen, men endte på 11 fisk, men bare sniper. Men når det er slik action kan det også være gøy, men det er jo de store madammene man vil komme i kontakt med.

Rick, med den minst snipete fisken fra lørdagen.

Søndag blåste bort, så man holdt seg hjemme og leget såre rygger og skuldre.
Søndagen var det meldt litt vind, men vi bestemte oss for å ta en tur. Testa litt rundt, for å se om det var noen madammer hjemme, men det var de ikke, de hadde ihvertfall ikke lyst på besøk. Så vi la oss der vi hadde hatt sniprally på lørdagen, og jaggu her var de hjemme i dag og, så vi bestemte oss for å gå for antall, er bedre med snipaction enn ingenting, vi bestemte oss og for en intern konkurranse i båten, det ble også en konkurranse mellom et av mine egenproduserte jerkbaits og Buster Jerk. Buster gikk seirende ut, med 10-8, så dvs Rick vant og verden er i ubalanse.

På det mest intense var 3 fisk på 4 kast.

Så helgen endte med 29 fisk, og jeg tror jeg stokker litt om på bokstavene i Pinse, og kaller det SnipeHelgen2018.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here