FLOM, GRESS OG KVIST

I tradisjon tro så er det fisketur på 17. Mai, finnes vel ikke noen bedre måte å feire det vakre landet vårt.

Greit med huskelapp når man står opp midt på natta..

Klokka ble stilt til ugudelige kvart på tre på natta, så mye søvn kan man ikke akkurat skryte av. Måtte på med vadestøvler for å få hentet båten på brygga så dette lovet ikke akkurat bra. Mjøsa går godt over sine bredder og godt inn i skogen, så det er mye skrot, kvist og ikke minst gress som flyter litt over alt.

Annonse

Vi kom oss da på vannet til klokka var fire på morran, etter å ha satt ut stenger gikk det ikke mer enn to minutter før de var fulle av gress. Utstyret ble tatt opp, her var det bare å flytte seg til et annet område.

Vi var heldige å finne et område ikke så langt unna, som så sånn passelig rent ut. Å etter bare noen minutter så sitter den første fisken på ei krøkle rigget i en Anchovy Special. Det gikk ikke mer en to minutter til neste hugg, denne gangen på en Strike Pro Scooter 886. Begge disse var mindre fisker, så vi valgte å kjøre videre mot et område det hender holder fin fisk. Når vi kom dit så blåste det opp til skumtopper på Mjøsa, når vi samtidig kommer inn i et område med mye rask så bestemmer vi oss for å ta opp stenger å gjøre en lengre forflytning. 

Når vi kommer frem så ser det veldig så bra ut, lite rask i vannet samt at vi ligger i le for det verste været.

Stengene ble satt å etter bare fem minutter regelrett smeller det i stanga, paravanen raser avgårde. En liten råtass av en fisk. Men etter tre minutter med forholdsvis hard pumping kommer den til båten. Det var en fisk på 54 cm, men utrolig sterk etter størrelsen.

Den ble tatt på en Bomber 15A sal18.

Utenom dette så var vi bortpå to fisker til en på krøkle og en Lappia i blå/rosa.

Klokka ni var vi tilbake i bilen så vi slapp å stå å vente på 17. Mai tog hele veien hjem. 

Gratulere med dagen🇳🇴

 

 

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here