BLIKKSTILLE SAMT FARE FOR TÅKE

Fredagskvelden var det igjen duket for en tur på Mjøsa. Værmeldingen lovet i utgangspunktet greit vær, halvskyet og et par sekundmeter med vind. Nokså perfekte forhold så det ut til å bli utover kveld og natt, men denne gangen hadde yr bommet.

Vi la ut fra havna i syvtiden, men var ikke på den plassen vi skulle fiske før en halvtimes tid senere. Men sånn er det når balja man er ute i har en maksfart på 7 knop..

Wobblere ble satt å timene gikk, ikke et napp. Da begynner man å bli desperat, måtte gjøre noen grep. Nå er det sjelden jeg bytter mye på det jeg setter ut, da jeg mener det er viktigere å ha utstyret i vannet enn i båten. Men denne kvelden ble alt byttet opp til flere ganger. Ikke at det førte til noen endring..

Det var mye fisk å se på ekkoloddet, både stimer av krøkle og større enkeltfisker. Noen ganger er fisken bare ikke i jakt modus. Det er heldigvis slik at man aldri angrer på en tur, neste gang blir det bonansa.

Annonse

Sender med en liten luredemo siden det ikke er noen fisk å vise frem. De er filmet i 2 knops fart.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here