Beason Pike Open Vänern dag 2 (med masse gjeddebilder)

HER KAN DERE LESE OM DAG 1

Beason Pike Open Vänern! 1. Dag.

 

 

Dag 2 ble en liten tåkesmell på morgningen. Vi kom rett og slett ikke ut. Sikten var rundt 50-60 meter, så Jocke tok en myndig avgjørelse og litt konkurransen vente.
Litt og litt begynte tåka å lette litt og Jocke bestemte at vi skulle trekke hvem som fikk kjøre ut når. Så ingen felles start. Vi var vel 3. sist ute. hehehe.

Annonse

Mens vi ventet teste jeg og Raymond ut den mannlige sponinga og herre gud å godt det var. Det var neste så vi lot konkurranse være konkurranse og bare bli liggende.

Og ikke ha sikt på Vänern er ikke enkelt, det var godt å se at alle sammen tok hensyn til dette og kjøre forsiktig ut og til fiskeplassene.

I dag skulle vi fiske i et litt annet område men det ble oppstart på frittstående grunner og som i går så klarte vi ikke å knekke koden i slike områder. Mens med en gang vi kom inn på grunnere vann smalt det. Kristin fikk en utslitt hannfisk på 79cm. Ja ja en ny fisk inn på li…..nei da ingen ny fisk inne på lista for nå var kortet borte, rett og slett søkk borte. Vi lelite og leita men fant det ikke. Og til slutt måtte vi la fisken svømme.

Ikke alt for lenge etter på kline JanO til med en pike som da også slapp å bli registrert. Artig sak. Vi målte den ikke man anslo den til rundt 85 cm

Vi klarte altså kunsstykket å få rega. 1 av 5 fisker under denne konkurransen. Ikke at det gjorde all verden for lang ned hadde vi kommet uansett.

Her har dere resultatet etter dag en. Ser man den opp i mot sluttresultatet så hadde ABU en grym dag på sjøen.

Kl 16:00 var fisket over og resultatlisten hadde faktisk endret seg i topp.
Nå hadde team ABU gått forbi Team 3 glada. 4 av 5 fisker hadde 10+ potensial.
Det står det respekt av.
38 fisk over 1 meter der av 3 over 119cm

De meget dyktige vinnerne.

Snakk om å få seg en skikkelig lærepeng. Høyt oppe før man dro. Hjem dro man med halen i mellom beina. Man ble rett og slett overkjørt av veldig dyktige fiskere.
Neste år skal man være et snev av ydmyk for hva som venter. Ingen tvil om det. Det ble en fantastisk helg. Og treffe så mange dyktige fiskerer er grymt rett og slett. Å få lov til å være med JanO i sammen med Kristin var veldig trivelig. Moro at Raymond og Thomas gjorde det greit og at våre jr. fant fisk. Så må man takke Jocke som har vært mannen som har holdt i alle trådene.
Så er den store frågen, BLIR DET BRYLLUP, eller skal dom bare vara «venner» 🙂

Her kan dere se flere av de innmeldte fiskene.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here