Plukk søppel med kampanjen #rubfish

De fleste av oss har vel slengt det fra seg en eller annen gang og vi har vel alle sett det liggende rundt om kring ute i naturen.

Søppel! Enten vi har kastet det selv eller om det kom med fiskeren som var der 2 uker tidligere så har vi alle et ansvar.  Et ansvar om å ta vare på naturen vår.  Er det dags for å ta grep?

Det er det nok mange som er enige i, og Geir Kjensmo har valgt å ta grep på sin måte. Han er lei av å se søpla som ligger igjen langs elvekanten etter oss fiskere og andre. Han ønsker å få rensket opp og vil gjerne ha deg med på laget.

Han har derfor startet en aksjon på instagram og har skrevet dette på sin facebook-profil:

Bli med i søppeloppsamling ved fiskevannene og post bilde med emneknagg #rubfish på Instagram. Det blir trekt ut 10 bidrag med premie Sea to Summit, Ultra-Sil day pack. Trekning etter fiskesesongen 2018

Dette synes vi i Pikewallis var et kjempeflott tiltak og ønsker å både spre denne saken og Pikewallis Friluftsliv AS vil i tillegg komme med et bidrag som vil trekkes ut i slutten av sesongen.

Det ryktes om at det vil bli trukket ut ei stang fra Carrot Stix

Det er så enkelt! Ta med deg en pose til å ha søpla i. En liten rull med hundebæsjeposer f.eks. tar jo ikke mye plass blant alt utstyret vi har.  Ingen grunn for at vi skal la søpla ligge igjen. Vi har jo gjerne bært ting med oss ut, så da bør vi vel klare å ta det med oss hjem igjen også? Ja, så var det kanskje ikke søpla di du gikk forbi, men hva spiller det for rolle? Rask det med og kast det der søpla hører til i stedet for å la det ligge ute i naturen. Vår natur! Jeg har ihvertfall våknet litt, og skal gledelig bidra med å gjøre mitt for denne kampanjen. Håper du gjør det også. HUSK! Legg da også ut bilde på instagram med #rubfish

Vil også oppfordre andre fiskere, foreninger, bloggere, bedrifter og butikker om å kaste seg med på denne aksjonen. Det koster så lite!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here