Ny premie inn i gjeddekonkurransen.

Eastfield er med i år igjen og sponser med et meget spennende spø. Skal du ha ei stang i livet som takler jerk og spinn så har du stanga her.

Weksell Signature Rod är 7’9″ och har en kastvikt på upp till 190 gram. Spöet är trots sin låga vikt (ca 250 gram) väldigt kraftfullt och klarar lätt att kasta beten i det övre spektrat av angiven kastvikt. Aktionen är Fast/Progressive, ganska lik aktionen hos Catapult, där spöet jobbar djupare ju mer tryck man applicerar. Dock är Weksellspöet märkbart kraftfullare då det är byggd med en annan grafitblandning. Tanken bakom detta spö är att det ska vara ett allroundspö. Ett spö som klarar både «normala» gäddbeten och beten i den tyngre klassen. Det fungerar även ypperligt att använda som jerkspö. Rullfästet är av märket/typen FUJI ACS med soft touch och spöringarna är från AT.
Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here