Mitt navn er Thomas Kjær Halvorsen. Jeg er 16 år gammel og kommer fra Skien i Telemark.

Det er med stor glede Pikewallis kan presentere enda en ungdom inn i vårt univers. Nå har vi fått noen rapporter av Thomas allerede men vi har liksom ikke fått alle fakta på bordet. Men det gjør vi nå. Jeg synes det er helt fantastisk at vi nå har fått inn Thomas i tillegg til Eirik, to ferske bøllefrø som forhåpentligvis kan bli gode forbilder for våre ende yngre fiskere. Som jeg skrev også på Eirik sin presentasjon så synes jeg det er utrolig viktig å få med de yngre kreftene og når vi har muligheten til å gi de en boltreplass her på Pikewallis så skal de så klart får det. Thomas har jeg også fulgt med en og stund og det virker som en røddig, oppegående kar med de rette innstillingene. Så jeg gleder meg like mye som jeg håper dere andre gjør til å følge denne karen med sekk og hette på, han ligner litt på en storfisker i grunn…
Velkommen om bord 🙂

 

Hei.

Mitt navn er Thomas Kjær Halvorsen. Jeg er 16 år gammel og kommer fra Skien i Telemark. Jeg skal skrive for Pikewallis noe jeg gleder meg sykt mye til. Jeg elsker gjeddefiske og benytter meste parten av tiden min til å fiske. Jeg bor nære fiskevann og benytter hver anledning til og ut og teste gjedda med og uten båt.

Annonse

Jeg har vært med mine foreldre ut på fisketuren siden jeg var liten men etter jeg fikk denne sjøørreten tok det av etter og fiske. Jeg ble med på alt av turer vi kunne dra på. I 2015 startet det med Gjeddefiske, det startet med gjeddefiske etter at jeg ble spurt av en kompis om vi ikke skulle prøve gjedda, det tok ikke mange dager før vi var og testet gjedda i et lite tjern. Min første gjeddetur var da det smalt, det smalt til en gjedde på 3Kg og etter det har jeg vært helt avhengig av gjeddefiske. Jeg har lest mye på nettet om gjeddefiske og lært mye på Pikewallis sin blogg.

Etter at jeg fikk være med i en gruppe med gjeddefiskere som bodde like ved meg lærte jeg nye teknikker som for eksempel meitefiske som jeg aldri hadde vært borti etter gjedde. Etter at jeg hadde lært litt om meite oppsett og nyttig utstyr leste jeg meg også raskt opp på dette. Det er også på denne fisketeknikken jeg har PB. Spinnfiske er det jeg liker best fordi jeg syntes det er mer spenning når man kan fiske med noe som man kan lage litt gange på selv. Når jeg spinnfisker bruker jeg som oftest shads og jerk.

Min PB på gjedde er på 8100gram og den var 113cm lang. Gjedda tok på bunnmeite med en død sørv.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here