Kan man ha det bedre på en slik flott dag. (Meget flott Ørret av Eirik)

Vårt nye unge medlem skriver sin første fiske rapport og gutten legger lista høyt. Det er utrolig gøy å se at etter skolen så stikker man ut isteden for å sitte hjemme å se på PC eller TV. Les hvordan Eirik fikk en flott 2+ ørret i dag.


Ettersom at det hadde vært tentamen i dag, kunne vi gå litt tidligere hjem fra skolen. Klokken var tolv da jeg kom hjem, men litt usikker på om jeg skulle fiske eller ikke. Det var nesten ikke noe vind og fantastisk vær. Etter at kompisen min Anders sendte et bilde av at han var nede ved elva, måtte jeg bare ta meg en tur. Da jeg kom ned til Glomma viste det seg at anders hadde fått to fine ørreter. Jeg ble veldig gira og hadde trua.

Vannstanden i Glomma er ufattelig lav nå, det positive ved det er at jeg kunne se hvor kulpene ligger. Finnes det en kulp, finnes det en ørret. Tar noen kast langs elva, og plutselig kommer det en stor ørret susende mot spinneren. Kun 3 meter fra land. Ørreten hopper rundt og er helt spinnvill. Anders kommer løpende med håven. Etter en kort fight ligger ørreten i håven (tusen takk for herlig håving Anders Dalsegg Teppen). Pulsen var veldig høy, jeg hadde aldri fått en så stor ørret før.

Tok ikke med så mye utstyr på denne fisketuren, så jeg syklet hjem igjen så fort jeg kunne. Måtte så klart veie fisken. Og den endte på 2100 gram. Ny pb for meg.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here