Mitt navn er Eirik Alme Olsen og jeg er ny her i pikewallis.

1650gr

Pikewallis ønsker Eirik velkommen om bord. Jeg fikk øye på denne karen da han var omtrent i alt av medier i vinter. Gutten hadde fått en voksen abbor på isen. (se bilde lengre ned) Så traff jeg han på Camp Villmark og vi kom i prat. Og vips så skal han få lov til å boltre seg på pikewallis plattformen. Når unge sportsfiskere ønsker så er det en selvfølge at vi gir de en plass. Nå har vi fått inn et par yngre karer, dere vil etter hvert få lese mer om Thomas K. Halvorsen, men nå er det Eirik.  Her kan dere lese om hvem denne karen er.
Vi gleder oss til å følge denne karen med sekk og lue på, han ligner litt på en storfisker i grunn………

Hei

Jeg heter Eirik Alme Olsen og jeg er en interessert predatorfisker. Og nå en ny blogger her på Pikewallis, Noe Som jeg gleder meg mye til. Jeg er 16 år gammel og er bosatt i Elverum, som ligger i Hedmark. Elverum er et fint sted for meg som fisker, jeg er bosatt veldig sentralt så det tar ikke lange kjøreturen til nærmeste fiskeplass. Jeg går også ofte ned til Glomma bare for å teste nye baits. Jeg håper Pikewallis er noe som vil hjelpe meg til å bli en bedre fisker.

Annonse

Jeg har helt siden jeg var liten fisket, men det bare etter småørret på fjellet! Når jeg nærmer meg en alder av 10 år kommer jeg til det mer sportslige fiske, drømmen var alltid å få et stort beist opp av havet eller en grov og lang gjedde fra den mørke skogssjøen. Jeg har fisket mye i Lofoten ettersom at min far er født der. Men i en alder av 13 år lente jeg meg mer mot abboren og gjedda, jeg forsto godt at dette er det jeg ville drive med. Jeg har nå i over 3 år fisket mer etter abbor og gjeddefiske. Pikewallis sine innlegg på nettsiden og på youtube har hjulpet meg utrolig mye.

1650gr

Jeg foretrekker spinnfiske etter gjedde, uansett om det er en stor shad eller et jerkbete. Når jeg fisker etter abbor går det mest i jiggfikse eller crank, men en popper slår aldri feil. Områdene jeg fisker i er som oftest skogsvann i nærheten av Elverum eller Rena. Jeg har så klart noen også hot spots. I starten av 2018 kjøpte jeg meg båt, noe som jeg kommer til å bruke mye resten av året. Da blir det vel en god del turer på Øyeren, Mjøsa og Glomma. 

Når det gjelder PB og den slags har jeg litt å jobbe med, etter en vellykka isfiskesesong i 2017 med en abbor på 1650 gram og 50 cm er jeg ganske fornøyd med abbor PB, så den får vente. Når vi kommer til gjedde er jeg litt irritert. En gjedde over 10 kg i år hadde vært en drøm. Som den jeg er vil jeg lære mer om denne type fiske, å blogge på Pikewallis vil forhåpentligvis utvikle meg til en bedre fisker.

Dette er en liten oppsummering av hvem jeg er og hva jeg driver med, følg gjerne med på nye innlegg av mine fisketurer. Jeg gleder meg veldig til å blogge på pikewallis og jeg vil takke Erik for å ta meg inn i pw.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here