Jeg bestemte meg for å ta en kort tur til Glomma dagen etter 2+ ørreten

En flott rapport fra Eirik som er glødhet om dagen og han går tradisjonelt til verks.

 

En liten ørretrapport fra 12.04.2018. jeg bestemte meg for å ta en kort tur til Glomma dagen etter 2+ ørreten. Ble så klart gira etter ørretopplevelsen. Klokken nærmet seg 16.00. Kanskje litt seint å gå ut, men skolen må (dessverre) prioriteres først. Det var strålende vær, og sola skinte. Etter litt tenking, kom jeg frem til at jeg vil ha fargen sølv på sluken min. sola skinner ned i vannet som da gjør at sluken lyser og blinker. Kan dette få fisken til å bite? Jeg går frem til plassen der jeg har tenkt til å fiske og kaster ut, plutselig kjenner jeg et lite napp i stanga, Denne fisken var veldig forsiktig. Men etter en liten fight fikk jeg den på land. Virker som at fisken biter når jeg sveiver sakte, de er nok litt rustne fra den kalde vinteren.

En nydelig ørret på 580 gram, Og det på første kastet. Ikke store fisken men alltid artig med fisk. Virker som at fisken er mer aktiv når sola kommer frem, så nå er det bare å komme seg ut å fiske folkens, så lenge det fine været varer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here