Den første av flere dager med Sjøørret fiske. (video)

Jeg har bevilget meg noen feriedager som skal brukes til fiske og sjelero. Første dagen var i dag og det skulle bli en fin fin dag der Sjøørreten sto i fokus. Det er tatt mye fine fisker i det siste og forholdene har vært perfekte. Nå har en litt utrivelig nordavind ødelagt en del av de fine forholdene. Med vind fra nord forsvinner vannet ut av Oslofjorden.  Og er det noe som heter spring flo så har vi nå det motsatte gå sakte fjære. Det er mange meter opp til normal vannstand. Det var perioder det var veldig dødt og da er det greit å ta en telefon til min gode venn Raymond, verdens snillest kar. Han ga meg noe gode råd, men i dag valgte jeg å ikke følge de. Og det skulle vise seg å være riktig. Eller ?? Jeg vet jo ikke noe om hva som kunne ha skjedd på en annen plass, men det jeg lærte var at ut på ettermiddagen kom det inn ny fisk.
Jeg har vært ute alene så noen Oscarfilm ble det ikke.  Men jeg håper litt joik, et dikt og mine grublinger kan falle i smak.
I morgen 05.04.2018 er det en ny dag og turen vil gå litt lengre sør en det jeg var i dag. Målet er å finne ut om det finnes andre plasser som leverer. Jeg vil nok uansett fiske på morgningen reise opp til det område jeg var i dag men da prøver litt mer uttaskjærs. Et sted Raymond nevnte for meg.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here