Illex Spinnerbait Dera luredemo

Spinnerbait er ikke alt for mye brukt på berget her. Verken på gjedde eller abbor og enda mindre på ørret. Det er ikke godt å si hvorfor, men slik er det vel med alt noe slår til andre ting ikke. Men spinnerbait leverer det er det ingen tvil om.

Slik skriver sporting om bete :

llex Dera Spin är ett litet spinnerbait till abborrfisket med många stora abborrar på sitt samvete! Det är även ett grymt spinnerbait till fisket efter bass, asp och även öring. Detta spinnerbait har en Indiana-sked som ger ifrån sig rejält med vibrationer och blänker bra när den simmar fram genom vattnet. Betet är byggt på en stark wire som även klarar av att drilla in gäddor.

Illex Dera Spin är ett otroligt roligt bete som du kan fiska hem i de flesta vatten oavsett om du fiskar på kusten, i en å eller i insjö. Tack vare sin spinnerbait-design kan den fiskas hem även i vegetation likt de större spinnerbaits till gäddfisket. Huvudet på Dera Spin har en design som gör att den dyker extra fint och ökar stabiliteten i betet.

Dera Spin har en supervass enkelkrok monterad nertill som är inklädd i en kjol som pulserar fram i vattnet och lockar abborrens intresse. Kjolen är gjord av silikon och fjädrar. Det här är en spinnare du inte får missa, för det gör inte abborren när den simmar förbi!

Annonse

Egenskaper:

  • Sjunkande
  • Simdjup: 1 – 2m
  • Vikt: 10g

Eller som sportfiskerbolaget :

Finesse style spinnerbait designed for perch, asp, bass, chub and trout anglers. Fitted with an incurved Indiana blade that amplifies vibrations and is visually irresistible. The lure is solidly armed and will stand even pike attacks. The head shape lowers the centre of gravity which keeps the lure stable at all recuperation speeds. The ultra-sharp hook is masked by a silicone skirt and a feather teaser.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here