Hva er det jeg ikke forstår eller ser. Finess skjeer til ørret og sjøørret. (pooldemo)

sjøørret

Jeg er jo litt rundt omkring i butikker som selger fiskeutstyr, noe som er en utrolig takknemlig jobb. Man lærer så utrolig mye av å treffe nye folk og ikke minst, se litt andre butikker en de vante.  Ikke minst så lærer man hva som gjelder i de forskjellige områdene. Og her går jeg til tider litt i utakt med butikkene, så blir det spørsmålet er det jeg som ikke evner å se eller er butikkene litt si-rumpa, eller finnes dette fra før ?
Nå snakker jeg om disse små skjeslukene som egentlig går under navnet spoon.
I mine øyne så er vi på finess fiske med små små skjesluk.

Jeg har selv hatt suksess med disse under sjøørret fiske sendt i fjor og i år.

Første turen med disse skjeene så leverte det med en gang.

Jeg har filmet tre forskjellige typer skjeer og jeg mener at gangen på disse forteller at disse må  fange fisk. Men hva er det butikkene ser som ikke jeg ser. De har ikke helt trua på dette. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg har feil, men akkurat nå så mener jeg noen butikker er litt for konservative. Disse små skjeene med singel kroker går helt rått, de er skånsomme med fisken.  Det har gått en liten f*** i meg og jeg vil bevise ovenfor butikkene at de tar feil 🙂  Dette er uten tvil noe som øker i mengder lengre sør i Europa. Så da tar det vel kanskje et par-tre år før det setter seg her.
Dette er ikke noe klage til butikkene for det er mulig jeg ikke ser det de ser.

 

Her ligger det tre stk pooldemo av det jeg kaller finessfiske med skjeer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here