Det bindes fluer i Spania til meg og Kai sitt prosjekt.

Jo da jeg er utstyrsgal men jeg har ikke noe med antall fluer som vist skal bindes til vårt prosjekt. Men det snakkes om rundt 100 gjeddefluer. Vi trenger sikkert ikke 100 gjeddefluer for å finne ut om dette er et lavmål prosjekt eller om vi faktisk kan lykkes.
Det jeg har bedt om er fluer fra 17 til 27 cm med og uten flash. Ofte er det mye flash i gjeddefluer og mulig det må til, men hvis jeg ser litt på eget fiske så er det matte farger under overskyet vær og flash/glitter når det er solskinn. Men det er mulig at gjeddefluer må ha flash men dette vil vi forhåpentligvis finne ut av. Så med mine krav så kommer man fort til 100 har jeg skjønt. Vi kan rett og slett ikke skylde på fluene. Og dette er deilig for det å skulle teste ut noe så må man tette alle mulig unnskyldningshull, slik at det kun er deg det står på.

Når alle fluene er på plass i Norge kommer jeg og Kai til å lage en liten snutt der vi sitter og prater litt rundt dette flueprosjektet. Og da blir det utstyr og hvordan vi tenker oss plassvalgene igjennom året.

 

«In the flies I sent you the pic yesterday, a #6/0 (Ahrex PR330)… In these ones of natural colors, #4/0 (Ahrex PR330), and in the wiggle tail flies, a rig with to hooks, Patridge Attitude #1 and #2/0»

Fargeglade fluer og det gjøres det mye av. Og med og uten wiggletail.

Annonse

Naturtro fluer :
Jeg har etterspurt naturtro fluer og vips så kom det bilde av disse tre under her. Og det er jo ikke noe tvil, disse kan fort minne om agnfisk som lever i våre vann. Jeg får helt skjelven her jeg sitter.

 

Klikk på linken så kommer du til siden til han som lager våre fluer.

Ja det er deilig å se at temperaturen på yr viser røde tall, da er det håp i hengende fluesnøre.
Vi snakkas 🙂

Her er det bilde av de to som skal utføre dette prosjektet i 2018.
Let the pike fly hehehehe

Kai Finbråten
Erik Walmann

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here