Rykende fersk rapport. Storeslem dag på glomma isen idag.

Rykende fersk rapport. Storeslem dag på glomma isen idag. Destinasjon var en go gammal plass i glomma. Jeg-jonas-tommy-marius og kjell sku på tur. Her nede må vi møte tidlig, nemlig fordi denne plassen leverer best før kl 12 på dagen. Stengene var satt rett i lysninga. Allerede når jeg setter stang nr 4 river det på en fisk på stang nr 2.. desverre glapp den.. vi setter oss ned for en kaffitår.. da runner det for fullt. Fra kl 8-11 løp vi i ett sett. Pølser/kaffekopper/lefser/snus/klær blir kasta i alle vinkler. På den tiden hadde vi revet opp 13-14gjedder.. 2 av di var skikkelig flotte. Jeg fikk en på 107cm med ei vekt på 8.860kg. Jonas fikk en flott på 101cm og 7.190kg. Utrolig morro. Alle puster og svetter for fullt. Kols og influensa fikk vi rensa vårs reine for denne morgenen. Sjæl har jeg lagt på meg, så hva er bedre enn og ta treninga på gjedde isen som vanlig ble det trått etter kl 11-12. En og annen fisk tok men ingen av større kaliber. Uansett morro læll. Kl 3 forsvinner Tommy-Marius og fatter. Jonas og jeg ble igjen. Jonas har lært seg at understellet hans kunne brukes, så med 2 unger og full plan ellers ville han sitte lenger. Ikke lei å be jeg. Vi gnudde på. Kl 4 røsker det tell i stanga tell jonas. Runner rolig utover mot dypt vann. Flott mothugg settes. Etter En hærlig fight dukker det opp nok en griseskalle i hølet. Ikke hver dag man vil se det, men på isen er det helt rått. Ei lang gjedde på 111cm. Vekta var på flotte 8.830kg. Av totalt 19 gjedder fikk vi da 3stk over 1m.. nå skal det knekkes en øl å faktisk kjenne på hvor godt det er når ting klaffer.. di siste ukene har vært mega seige… takk for turen gutta.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here