Norgescup 4, Lyseren.

Da var det tid for det vannet som har vært en del av norgescupen i allefall de tre siste årene jeg har vært med, nemlig Lyseren. Vekkerklokken ringte altfor tidlig, men siden pappa ble igjen hjemme pga sykdom var det bare å hive seg opp. Jeg satte nesen mot Skarnes og på vegen skulle jeg plukke opp Cecilie. Fra Skarnes skulle vi samkjøre med andre i klubben opp til Lyseren. Ingen tid å miste så vi turet i veg. Selvfølgelig måtte et toalett og pepsi max kjøp legges inn på vegen. Da vi kom opp til vannet hadde vi veldig god tid, tror aldri jeg har vært så tidlig på plass, hehe.

Gradestokken viste 0,5 blå når vi kom frem så det var bare å kle på seg, det var heller ikke spådd noe særlig vind så i dag kunne det fort bli varmt.

Jeg og Cecilie valgte å tusle sammen mot et sted vi ikke har sittet før, men i nærheten der vi avsluttet med en del fisk i fjor. Med det samme startskuddet gikk satt den en abbor på pimpel-kroken min, slapp ned igjen et napp, men ikke noe mer fisk. Satt å jobbet med pimpelen i forskjellige hull og mens jeg gjorde dette fulgte jeg med

på de andre som satt rundt meg. Så mange brukte lokkemeite, byttet til dette, men funket lite. Fulgte med på en som jeg vet bruker å gjøre det bra, kopierte noen av hans bevegelser og lokketeknikker. Da begynte fisken å bite litt. Jeg hadde ikke «blinket» nok med pilken min og måtte være litt mer aggressiv med stikka, dette funket bedre. Men aggressiv tilbake var ikke fisken, jeg så så vidt at den beit på kroken, det kan bli vanskelig.

Annonse

Jeg satt i dette området en stund, men ettersom det ble lenger og lenger mellom hver fisk valgte jeg å flytte med til det området som jeg fikk fisk i avslutningen i fjor, her var det ingenting. Så de vi satt med fortsatt satt i området så valgte å gå tilbake hit den siste timen, fikk noen fisk innimellom og fan et hull men 6 stk i de siste minuttene hadde konkurransen vart noen minutter tror jeg at jeg kunne lurt opp et par ekstra abbor ut av dette hullet.

Jeg la merke til hvem i min klasse som møtte på morgenen og om det stemte så var det kun jentene i klubben som var med i dag, vi krysset fingrene for at de 20 poengene gikk til en av oss, og selvfølgelig krysset alle engang ekstra for at de skulle gå til en selv.

Fikk høre av Cecilie at det ikke hadde gått bra for ho i dag, Thea og jeg hadde ca samme antall. Når vi kom til innveiing målte vi posene i hendene og jeg syntes hennes kjentes tyngre ut enn min, fillern. Men når posene ble lagt på vekten veide min litt mer, det var godt for disse poengene trengte jeg.

Denne helgen går forhåpentligvis turen til Arendal. Planen var å reise fra morgenen på lørdag og bli over på hotell til konkurransen på søndag. Klubben kommer antagligvis å reise lørdag morgen, jeg måtte jobbe og får ikke reist før klokken fire. Første kjøretur som er så lang alene, ca 4 og en halv time vil det ta til hotellet i Arendal. Aldri vært på vannet som skal holde norgescup 5, men det blir bare moro! 🙂

Dagens klassevinnere. Foto: Ole-Gunnar Ramstad

Resultater fra NC 4:  Kan leses på denne linken

Sammenlagt resultater i NC: Kan finnes på denne linken

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here