MCrubber i nytt utseende. Real og Flash series.

Det finnes ingen gjeddefisker i Skandinavia og da mener jeg ingen som ikke kjenner til Svartzonker og mcrubber. Svartzonker har virkelig jobbet seg opp som den heteste betes byggeren i Sverige. Han har virkelig tatt vare på de mulighetene som har kommet. Og ikke minst vært kreativ og skapt fantastiske ting.
Jeg traff Svartzonker første gangen i 2007-2008 det var lenge før ting tok helt av, men allerede da kunne man lukte noe stort. Gutten hadde uten tvil talent for å skape baits. Det begynte i tre, nå kommer det i alt.

Når jeg fikk denne pdf filen fra Solveig som jobber i Svartzonker ble jeg veldig begeistret, her er det uten tvil ting jeg ser kan berike kassa mi. Mcrubber har levert bra og kommer til å levere bra i fremtiden og med disse nye fargene så styrker dette bare truen på et godt fiske år i 2018.

Det ser ut som vi kan få de inn i en butikk, men det kommer jeg tilbake på.

 

Annonse

 

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here