Takk 2017, kan 2018 ble enda bedre?

Da kan vi legge 2017 bak oss, for meg, et fiske år med flere fisker som går i minne boka. Året ble over all forventning, spesielt på gjedde fronten med flere fine fisker og mange gode opplevelser. Ikke minst nye erfaringer! Abbor fisket har jeg lært masse og prøvd frem nye metoder som har levert en del fisk. Ble ingen riktig store abborer, men noen fine blei det. Jeg nådde allerede i våres et mål om og bikke 10 kilo på gjedde, helt rå opplevelse sammen med Erik og Rick. Markus og jeg hadde også en tur i ei leksvik hvor jeg fikk ei fin dame på 8 blank, en fisk som vil bli husket!

Ymse gjedder fra 2017:

Første 10+!

Utvalg abbor fra 2017, mye smått:)

For et år! Masse nye erfaringer og ny lærdom. Tusen takk alle jeg har fått tilbrakt tid med ute og opplevd masse med!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here