Sondre Breian i sammen med Explore Finnskogen leverer varene. Stor gjedde madam :-)

Sondre skriver :

De tre siste årene har vi vært en gjeng som sammen har satset hardt på stor gjedde fra isen, da vi har en god venn i et forholdsvis nyetablert guidefirma ved navn Explore finnskogen. Et av de mange tilbudene de leverer, er ismeite etter gjedde. Våre turer har fungert som kartleggings- og test turer på kjente og ukjente områder for å se på mulig potensial. Dagens lokasjon var en plass langs Glomma, og et sted som tidligere har levert bra fisk. At en slik fisk skulle dukke opp denne dagen, hadde likevel ingen av oss trodd. Kampen starter rolig, men etter et par minutter våknet virkelig fisken og hadde flere lange rusninger. Fightens lengste del ble imidlertid spandert i nærheten av hullet, og det viste seg at skallen på en slik stor fisk skulle bli vanskelig å få gjennom et 200mm hull. Da vi omsider fikk styrt hodepartiet opp, gikk landingen utmerket med god hjelp fra en av kompisene. Fisken ble veid og målt på matte, kun avbrutt av korte turer i hullet for å skåne fisken. Deretter ble et par kjappe bilder tatt, før den majestetiske fisken gled rolig ned i hullet og med spreke slag med sporden, svømte av gårde.

123 centimeter og vekta  viste 14,96 kilo.

 

Vi i pikewallis gratulerer så mye og ønsker du proff hjelp for å nå ditt gjeddemål så ta kontakt med

Explore Finnskogen

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here