Første snutt av flere som kommer utover vinteren. Kan man se på et jerkbait………..

Hei alle dere glade gjeddefiskere. Jeg har satt i gang en lite prosjekt der jeg skal lage noen korte snutter rundt sportsfiske.
Det vil jo først og fremst bli rundt de artene jeg selv fisker. Det kan bli sære og veldig smale emner og det kan bli de litt mer viere.
Denne gangen går vi sært og tar for meg hvordan man kan se på et jerkbait hvordan gange den kan forventes å ha.

Nå er dette første snutten og man vil nok lære visse ting underveis. Og jeg tar gjerne i mot feedback god eller dårlig på erik@pikewallis.no. Kom også med tema dere ønsker å få belyst. Er ikke jeg god nok på tema vil jeg ta inn gjester som vil hjelpe meg.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here