Dan har suksess med fiskehjelp-app – inne på topplisten i reise-kategorien

– For å forklare ideen bak appen, må jeg egentlig tilbake til bakgrunnen for at jeg startet bloggen Stramt Snøre. I begynnelsen het denne Bergenfisker, og den ble startet da jeg begynte med sportsfiske og syntes det var vanskelig å finne fiskeplasser og informasjon om disse lokalt. Mye av informasjonen som lå på nett var gammel og utilstrekkelig, og derfor begynte jeg å kartlegge fiskeplassene jeg besøkte rundt Bergen, og la inn detaljer om hva som funket på den og den plassen. Det viste seg å være populært, og dermed vokste Stramt Snøre-bloggen til det den er i dag, med guider, anmeldelser, rapporter og lignende, sier Dan Eckholm til Hooked.

les resten her

 

Kommentarer

kommentarer

Annonse

Powered by Facebook Comments

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here