Dan har suksess med fiskehjelp-app – inne på topplisten i reise-kategorien

– For å forklare ideen bak appen, må jeg egentlig tilbake til bakgrunnen for at jeg startet bloggen Stramt Snøre. I begynnelsen het denne Bergenfisker, og den ble startet da jeg begynte med sportsfiske og syntes det var vanskelig å finne fiskeplasser og informasjon om disse lokalt. Mye av informasjonen som lå på nett var gammel og utilstrekkelig, og derfor begynte jeg å kartlegge fiskeplassene jeg besøkte rundt Bergen, og la inn detaljer om hva som funket på den og den plassen. Det viste seg å være populært, og dermed vokste Stramt Snøre-bloggen til det den er i dag, med guider, anmeldelser, rapporter og lignende, sier Dan Eckholm til Hooked.

les resten her

 

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here